Onze levensfilosofie

Wij geloven dat het leven moet worden geleefd en gedeeld, daarom wijden we ons aan deze kunst van het proeven van Douro-wijn, het ontdekken van de eigenschappen ervan, het vinden van de perfecte partner in de gastronomie en het verheerlijken van zijn kwaliteiten.

Het is ook een manier om ons land dichter bij je hart te houden en het verlangen naar de smaken van ons land te doden!

We inspireren de ontdekking van een van de meest bijzondere wijnregio's ter wereld!

We zijn trots op ons land, waar zich een van de meest bijzondere wijnregio's ter wereld bevindt: de Douro-wijnregio, uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed.

Om deze idyllische Portugese regio van Noord-Portugal, zijn essentie en zijn wijnen bekend te maken, brengen we ze u door de hand van kleine producenten, waarvan vele zelfs in Portugal onbekend!

We willen dat je de rijkdom van de bodem ontdekt, de diepte van oude kennis en de frisheid van de zoete en intense vruchten van ons land.

Kom en proef bij ons de meest exclusieve wijnen, limited editions en nauwelijks verkrijgbaar in Nederlandse wijnkelders.

Meer dan dat, kom met ons mee en ontdek de tradities, de druivensoorten, de wijngaarden in een opwindende reis van zintuigen naar dit land vol smaken, zon, zee en onvergetelijke wijnen!